Μετρον Αριστον.gr

 
 
 
 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΙΝΕΙ , κάνε την ατυχία τύχη

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΣΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

....Πίστευε και μη ερεύνα;.....

 

 

 

 

 

 

 

Άρτος και θεάματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙ ΡΩΜΗ ΜΗ ΚΑΥΧΩ....

Πως διοικούν οι ισχυροί τους ανίσχυρους

         Blog metron ariston.gr

 

Αγορά Χρηστικού Οδηγού Επιβίωσης Σκλάβου (Χοές).

 

Αγορά Αποκωδικοποίησης Ταυτότητας Ανθρώπινης Κοινωνίας (ΑΤΑΚ)

 

Η γαλουχία του Περιπατητή δωρεάν σε ebook EPUB, MOBI, PDF, ppsx, YouTube

 

Οι 12 Προτροπές σε Microsoft PowerPoint

 

1. Ανάγκη ppsx 4. Τάξη Πραγμάτων 7. Ευτυχία  ppsx 10. Δίκαιος  ppsx
2. Μέτρο  ppsx 5. Ηθική ppsx 8.Πιστεύω δυνατά ppsx 11.Καλός Πολίτης ppsx
3. Σπεύδω Βραδέως 6. Συγχώρεση ppsx 9. Αυτοκυρίαρχος  ppsx 12. Κέντρο Αγάπης  ppsx

 

Ο Εξάντας Ελλήνων σε Microsoft PowerPoint

 

Αμάθεια  ppsx Αποδείξεις κ.α.  ppsx Ατυχία  ppsx Αχαριστία ppsx
Βοήθεια  ppsx Γονέων, τέκνων Δικαιοσύνη  ppsx Δίκαιο  ppsx
Εγωισμός  ppsx Ευγένεια  ppsx Θεός  ppsx Ισχύς  ppsx
Ιστορία  ppsx Κακία  ppsx Κατηγόρων ppsx Κυβερνώντες
Μάθηση  ppsx Ντροπή  ppsx Οικογένεια  ppsx Οκνηρία  ppsx
Οργάνωση Παράδειγμα ppsx Πεπρωμένο  ppsx Πολέμων
Πορείας  ppsx Συναίσθημα, Ψυχή Τύπος ppsx Υγεία ppsx
Φόβος  ppsx Φιλοδοξία  ppsx Φλυαρία ppsx Φίλοι  ppsx
Χρήμα  ppsx Ψεύδος  ppsx Τέλειος κριτής Προσευχές

 

 

 

Πως είναι δυνατό μια χούφτα αλαζόνες και φιλόδοξοι άνθρωποι να διοικούν ή να τιθασεύουν μια παγκόσμια κοινωνία;

 

Έναν λαό τον κρατάς υπόδουλο όταν τον έχεις χρεωμένο. Ο χρεωμένος Λαός μέσω των φερέφωνων κυβερνώντων του οδηγείται στην δουλεία, υποβάλλεται μέσω των ψευδών χρεών του και της υποτιθέμενης *δικαίου ανάγκης* να εκχωρήσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Οι εργασιακές σχέσεις συνθλίβονται στο όνομα του χρήματος ενώ κάθε ανθρωποκεντρική θεώρηση καταργείται. Με αυτόν τον απλό τρόπο αναγκάζεις την νόησή του να κινείται συνεχώς με το πως θα ξεχρεώσει ή πως θα επιβιώσει. Αυτό το καταφέρνουν οι οικονομικά ισχυροί μέσω των μεγάλων Τραπεζών που τις βαφτίζουν κρατικές, ομοσπονδιακές, ευρωπαϊκές, ασιατικές, διεθνές νομισματικό Ταμείο, παγκόσμια Τράπεζα, κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών (BIS) κ.α. . Η πολιτική που ακολουθούν για να ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι να εξαγοράζουν όλο και περισσότερες ιδιωτικές τράπεζες ή νευραλγικές εταιρίες δημοσίων αγαθών (φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες τροφίμων κ.α)  με απώτερο στόχο να τις μετατρέψουν σε πολυεθνικά τραστ ή ομίλους. Έτσι μέσω των *κοινωνικών αγαθών* μπορούν να ελέγχουν τους κυβερνώντες. Αυτόν τον ιερό κανόνα τηρούν οι δικτάτορες του χρήματος δίχως καμία παρέκκλιση.

   

Πως αναγκάζουν τα υπερήφανα κράτη να χρεωθούν;

 

Δημιουργούν έναν πόλεμο εμφύλιο, τοπικό ή περιφερειακό. Με αυτόν τον τρόπο καταστρέφουν τις υποδομές των κρατών και αναγκάζουν τους κυβερνώντες να δανεισθούν.

 

 

Πως καταφέρνουν και πείθουν τις μάζες να χρεωθούν;

 

Μέσω της καταναλωτικής παιδείας που δίδουν τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις μέσω της ελλιπής μόρφωσης που δίδουν στα σχολεία. Επιπλέον με την παλαιά συνταγή του *Άρτου και του θεάματος*. Έτσι τις μετατρέπουν σε στρατούς χρεωμένων καταναλωτών υπόδουλους στην ανικανοποίητη ανθρώπινη φύση και όχι σε πνευματικούς στρατούς με λογική και διάκριση όπως μπορούν να γίνουν.

 

Τι ρόλο έχουν οι κυβερνήσεις των κρατών σε αυτό το ρόλο;

 

Είναι οι μεσάζοντες για την είσπραξη των τοκογλυφικών χρεών των λαών εκ μέρους των οικονομικά ισχυρών που διαθέτουν τον έλεγχο των παγκοσμίων Τραπεζών.

 

 

Πως λειτουργούν;

 

Οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο (ιδίως μετά από έναν πόλεμο) δανείζονται για να πληρώσουν στους πολίτες τους μισθούς τους και τις κοινωνικές τους ανάγκες (υγείας, συντάξεις). Επιπλέον υπό τον φόβο του πολέμου σπαταλούνται τεράστια ποσά σε δαπάνες για την άμυνα μέσω των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Yπό τον φόβο της τρομοκρατίας υπέρογκα ποσά για την παρακολούθηση των πολιτών ενώ εις το όνομα της  εσωτερικής ασφάλειας και τάξης θυσιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε όλο αυτό τον κυκεώνα των επίκτητων *αναγκών* εκτός των ασφαλιστικών δαπανών (συντάξεις), προσθέτονται  οι ιατρικές δαπάνες (νοσοκομειακές, ιατρικές δαπάνες) οι εκπαιδευτικές δαπάνες (δημόσια παιδεία, έρευνα κ.α.) χρεώνοντας το κράτος και έμμεσα τους πολίτες του. Κάποιος θα μπορούσε να κάποιος πει: μα οι δημόσιες δαπάνες για την Παιδεία είναι προς όφελος των πολιτών. Δυστυχώς τα ποσά που δίδονται για αυτήν είναι απειροελάχιστα. Συνεπώς η Παιδεία που δίδεται δεν ωφελεί την κρίση ή την διάκριση των ανθρώπινων χαρακτήρων αλλά την καταναλωτική ικανοποίηση.

  Οι ανά τον κόσμο κυβερνήτες με την φορολογία που επιβάλλουν στους *δουλοπάροικούς τους*  έρχονται να εισπράξουν για να ξεχρεώσουν τους τοκογλύφους δανειστές τραπεζίτες.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τα δάνεια γίνονται μέσω των γιγάντιων τραπεζών.

Με αυτόν τον τρόπο οι τοκογλύφοι τραπεζίτες μένουν αόρατοι. Έτσι εκτίθενται τα *αιρετά* όργανά τους που είναι οι εισπράκτορες κυβερνώντες. Η σοφία σε αυτό το σύστημα είναι ότι η οργή των πολιτών πέφτει στους κυβερνώντες όπου κάθε τόσο τους αλλάζει με τις εκλογές ξεθυμαίνοντας το μένος με αυτόν τον τρόπο.

 

Οι πολίτες πλανεμένοι και παραπλανημένοι πιστεύουν ότι φταίνε για αυτό οι κακές διαχειρίσεις των εκλεγμένων ηγετών του......!!! 

 

 

Ποιοί είναι οι οικονομικά ισχυροί;

 

Είναι αυτοί που ελέγχουν τον τομέα της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στον πλανήτη μέσω των Διοικητικών τους Συμβουλίων. Αυτοί χαράζουν πολιτικές που το συμβούλιο προσπαθεί να ικανοποιήσει. Δηλαδή είναι όλοι αυτοί που επικαρπώνονται τους τόκους των διακρατικών δανείων, το μαύρο χρυσό (αργό) όπως οι πετρελαϊκές εταιρείες, οι εταιρείες διαχείρισης του ουρανίου του ραδόνιου και άλλων πολύτιμων πηγών εκτός του πετρελαίου. Στόχος η εξαγορά όσο το δυνατό περισσοτέρων εταιριών δημοσίων αγαθών και παροχών. 

 

Πως οι οικονομικά ισχυροί βοηθούν τους κυβερνώντες ανά την υφήλιο να κυβερνούν;

 

Μέσω των κρυφών χορηγιών, την διαφθορά, την θηλεία, την ακολασία, την ηδονή, την δωροδοκία την δολοπλοκία και την απειλή για θάνατο. Επιπλέον παρέχουν στους κυβερνώντες τόσα κεφάλαια (χρήμα) όσα χρειάζονται για να μην επαναστατήσουν οι λαοί τους.

 

 

 

Τι ρόλο έχουν οι θρησκείες ανά τον κόσμο στην διοίκηση των μαζών;

 

Φυσικά του σκιάχτρου στα πτηνά του ουρανού. Μέσω του φόβου για την απώλεια της ψυχής μετατρέπουν τις μάζες σε άβουλους αμνούς ευκολοδιοίκητους και με αυτόν τον τρόπο τηρείται η βασική αρχαιοελληνική αρχή της *Τάξης Πραγμάτων*, βασικό συστατικό της Πολιτειακής οργάνωσης. Μέσω των θρησκειών αποφεύγονται οι επαναστάσεις ενώ οι ανά τον κόσμο *πνευματικοί ποιμένες* καταδίδουν στους κυβερνώντες τα άναρχα μέλη, που πέφτουν στην αντίληψή τους εις το όνομα της *ηθικής Τάξης* και αγάπης του *Θεού*.

 

 

Τι στόχος πρέπει να επιτευχθεί;

 

Να ενωθεί ο Πλανήτης υπό μια Διοίκηση και ένα οικονομικό κέντρο που θα δανείζει και θα απομυζά τον κόσμο. Μια θρησκεία, υπό ενός Ποιμένος για την φοβιστική κατήχηση και πνευματική υποδούλωση των μαζών. Μια επιστημονική ομάδα διανοουμένων και ευφυών επιστημόνων με απώτερο στόχο την εκμετάλλευση των ισχυρότερων ανθρωπίνων νοήσεων σε όφελος της τεχνογνωσίας. Σε όλα αυτά θα βοηθήσουν τα περισσότερα ΜΜΕ ενώ ταυτόχρονα θα μειώνεται σταδιακά ο πληθυσμός της γης σε αριθμό τέτοιον που θα μπορεί ευκολότερα να θραφεί. Στην προσπάθεια μείωσης των πληθυσμών θα εφευρεθούν στα εργαστήρια νέες θανατηφόρες ασθένειες όπου θα μειώνουν σταδιακά και δίχως πόλεμο τους ανθρώπινους αριθμούς ώστε τελικώς να γίνουν επαρκείς οι πηγές τροφής δίχως να διαταράσσεται η ισορροπία για το περιβάλλον από τον *μολυντή* άνθρωπο. Επιπλέον θα δημιουργηθεί το τέλειο ανθρώπινο γονιδίωμα που θα είναι απαλλαγμένο από αρρώστιες και ανθεκτικό σε δυσμενείς κλιματικές συνθήκες. Έτσι θα προετοιμασθεί το Νέο ανθρώπινο γένος μέσα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων για την αναζήτηση Νέων Πλουτοπαραγωγικών Πλανητών εις το όνομα της Απληστίας και Αλαζονείας μια μικρής χούφτας Εξουσιαστών. Η αρχή θα μπορούσε να γίνει με την δημιουργία ενός *παγκόσμιου* νομίσματος που θα προέλθει από την ανάγκη να αντικαταστήσει τις νομισματικές διακυμάνσεις που υπάρχουν στα κλασικά νομίσματα μεταξύ των ισχυρών κρατών. Μέσω αυτής της εικονικής ανάγκης που στην πραγματικότητα είναι μια τεχνική πλάνη και μέσω μιας τεχνικής οικονομικής κρίσεως θα δίδετε το προσωπείο μιας παγκόσμιας πτώχευσης. Με μόνη λύση την δημιουργία κοινού παγκόσμιου νομίσματος, προστατευμένου από τις διακυμάνσεις και τους  υποτιθέμενους οικονομικούς κερδοσκόπους. Η συνέχεια βρίσκεται στην πολιτική χειραφέτηση και διοίκηση όλων των λαών της γης υπό μιας Διοίκησης ή ενός Διοικητηρίου. Το όνειρο των οικονομικά ισχυρών δηλαδή ο δρόμος προς την εξερεύνηση του Σύμπαντος τότε θα ξεκινήσει......        

 

Γιατί η ένωση των πάντων σε μια μάζα; (θρησκειών, επιστημόνων, θρησκειών, κ.α.)

 

Όπως προείπα η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποσκοπεί στην ευκολότερη εκμετάλλευση - διοίκηση του πλανήτη και την δημιουργία τέτοια τεχνολογίας που θα επιτρέψει σε κάποιους να μετοικήσουν σε άλλον πλανήτη για εκμετάλλευση άλλων πηγών πλούτου. (Βλέπε άρθρο *Εξωγήινα κέρδη*).

 

Τι σημασία δίδουν στους λαούς του κόσμου;

 

Καμία, οι λαοί χρησιμοποιούνται όπως τα άλογα δηλαδή αφού χρησιμοποιηθούν τόσο όσο θέλει ο ιδιοκτήτης μόλις γεράσουν τα σκοτώνουν! Οι άνθρωποι ανά την υφήλιο χρησιμοποιούνται ως νοήσεις για να παράγουν τεχνογνωσία μέσω των πανεπιστημιακών ομάδων ή ως φθηνό εργατικό δυναμικό, τα εδάφη των κρατών, χρησιμοποιούνται ως πλουτοπαραγωγικές μηχανές για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών τους (πετρέλαιο, κοιτάσματα ουρανίου, χρυσού κ.α.) ενώ οι κυβερνώντες για την είσπραξη φόρων για την αποπληρωμή των δανείων στους μεγαλοτραπεζίτες. Γιατί Πάση Θυσία η Μείωση του Ανθρώπινου Πληθυσμού; Δείτε

 

 

Τι φοβούνται οι έχοντες την οικονομική εξουσία;

 

Μήπως γίνει αναδιανομή του πλούτου τους από μια Νέα Τάξη Πραγμάτων διαφορετική από αυτή που σχεδιάζουν. Οι επαναστάσεις των λαών, οι ξεσηκωμοί φοβίζουν τους εξουσιαστές και βαφτίζουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση *Τρομοκρατία*. Κάτω από την μάσκα της αφαιρούν ανθρώπινα δικαιώματα παρακολουθώντας τους (πολίτες του κόσμου) μέσω συστημάτων όπως του συστήματος Echelon (παραμετροποίηση, ψηφιοποίηση, καταχώριση σε σταθερή βάση δεδομένων όλων των επικοινωνιών μέσω ενός συμπλέγματος δορυφόρων).

 

Ποιό είναι το κλειδί για την επιτυχία αυτής της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ τους;

 

Είναι ο ΦΟΒΟΣ. Παράγουν συνεχώς μια βιομηχανία φόβων που αναστέλλουν κάθε ανθρώπινη παραγωγή ιδεών. Ο σύγχρονος άνθρωπος ακολουθώντας την Αρχή *ο φόβος φυλάει τα έρημα* ποταπή ρήση των δειλών αισθάνεται έρμαιο της μοίρας του. Και όποιος είναι έρμαιο της μοίρας του, είναι άξιος αυτής. Έτσι ο φοβισμένος γίνεται έρμαιο των τυχοδιωχτών εξουσιαστών του και υποκύπτει στην κάθε εντολή τους. Υ.Γ. *Δεν φοβάμαι τίποτα δεν ελπίζω τίποτα είμαι ελεύθερος* (Ν. Καζαντζάκης) 

 

Υπάρχει Δημοκρατία;

 

Όταν ο λαός αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζουν μέσω των ψευδοδιλλημάτων οι ισχυροί τότε θα εφαρμόσει πραγματικά Δημοκρατία και δικαιοσύνη. Έτσι θα διδαχθεί το μόνο που αξίζει σε αυτή τη ζωή, αγάπη και ειρήνη. Διότι Αγάπη είναι Δημοκρατία και Δικαιοσύνη είναι Ειρήνη.

 

Στα σχέδια των ανθρώπων μόνο ο Θεός γελάει......αλλά αυτοί είναι άνθρωποι ή είναι κάτι άλλο;;;(Του Λαού)

 

 

>>Tι θέλουν οι....>>

 

>>Ποιός είναι ο τέλειος αντιεξουσιαστής>>

 

<<10 στρατηγικές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ - του Νόαμ Τσόμσκυ<<

 

<<επιστροφή στην σελίδα περί διαπλοκής<<

 

<<Άρτος και θέαμα<<

 

<<Περί Τύπου<<

  


© copyright 2006-2020   Ελληνικές Υπηρεσίες  Ιντερνετ Ô

Στόχος των Μ.Μ.Ενημέρωσης είναι να κερδίζουν χρήματα . Αυτό και μόνο αυτό καθορίζει τι επιλέγουν για να μας ψυχαγωγήσουν...
 
Τα μέσα ενημέρωσης είναι επιχειρήσεις και αποτελούν τμήμα του οικονομικού κατεστημένου . Συμφέρον τους λοιπόν είναι η διατήρηση της υπάρχουσας κοινωνικής δομής αφού αυτή είναι που εξασφαλίζει τον πλούτο και την εξουσία τους .

 

Ο χρόνος είναι αλήθεια και γιατρός μαζί .

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ESHOPS

 Εμπορικό δίκτυο

Τουριστικό δίκτυο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φίδι μπορεί να πετάξει.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτος κόκκος Γνώσης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κύκλος Ψυχής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περί εξουσιών ο Λόγος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νόσος Δημακρατίας


Αυτή η σελίδα χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 2.0 Γενικό