Μετρον Αριστον.gr

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο άνθρωπος καταναλωτής και οι

    <<πίσω στην αρχική σελίδα περί χρήματος<<

κυβερνήσεις.....

 

Αγορά Χρηστικού Οδηγού Επιβίωσης Σκλάβου (Χοές).

 

Αγορά Αποκωδικοποίησης Ταυτότητας Ανθρώπινης Κοινωνίας (ΑΤΑΚ)

 

Η γαλουχία του Περιπατητή δωρεάν σε ebook EPUB, MOBI, PDF, ppsx, YouTube

 

Οι 12 Προτροπές σε Microsoft PowerPoint

 

1. Ανάγκη ppsx 4. Τάξη Πραγμάτων 7. Ευτυχία  ppsx 10. Δίκαιος  ppsx
2. Μέτρο  ppsx 5. Ηθική ppsx 8.Πιστεύω δυνατά ppsx 11.Καλός Πολίτης ppsx
3. Σπεύδω Βραδέως 6. Συγχώρεση ppsx 9. Αυτοκυρίαρχος  ppsx 12. Κέντρο Αγάπης  ppsx

 

Ο Εξάντας Ελλήνων σε Microsoft PowerPoint

 

Αμάθεια  ppsx Αποδείξεις κ.α.  ppsx Ατυχία  ppsx Αχαριστία ppsx
Βοήθεια  ppsx Γονέων, τέκνων Δικαιοσύνη  ppsx Δίκαιο  ppsx
Εγωισμός  ppsx Ευγένεια  ppsx Θεός  ppsx Ισχύς  ppsx
Ιστορία  ppsx Κακία  ppsx Κατηγόρων ppsx Κυβερνώντες
Μάθηση  ppsx Ντροπή  ppsx Οικογένεια  ppsx Οκνηρία  ppsx
Οργάνωση Παράδειγμα ppsx Πεπρωμένο  ppsx Πολέμων
Πορείας  ppsx Συναίσθημα, Ψυχή Τύπος ppsx Υγεία ppsx
Φόβος  ppsx Φιλοδοξία  ppsx Φλυαρία ppsx Φίλοι  ppsx
Χρήμα  ppsx Ψεύδος  ppsx Τέλειος κριτής Προσευχές

 

Θεωρία Δουλείας - Πυραμίδας. (Δείτε προς το Μέσο της Σελίδας)

 

Όταν κολυμπάμε σε μια ταραγμένη θάλασσα αναζητούμε εναγωνίως μια σανίδα σωτηρίας για να μην πνιγούμε .

 

Η ανθρώπινη ζωή κολυμπά μέσα στις ανθρώπινες πλάνες δηλαδή τις απολαύσεις και την κατανάλωση χωρίς την σωτηρία της αρετής .

 

 

            

 

Οι πολυεθνικές επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα ανθρώπινων αναγκών για τον σύγχρονο πολίτη .

 

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με τις κυβερνήσεις υπηρετούν τα πολυεθνικά συμφέροντα αλλοιώνοντας το Ανθρώπινο Πνεύμα και παράγοντας άτη (διαφθορά του νου) .

 

Πιστεύουν ότι δίχως να καταναλώνουμε τα καρκινοποιημένα προϊόντα τους και δίχως τις ανέσεις που μας προσφέρουν δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε στον ευλογημένο πλανήτη .

 

Υ.Γ.: *Το προβαλλόμενο πρότυπο της καταναλωτικής ευτυχίας μαθαίνει το άτομο να ψάχνει γύρω του και όχι μέσα του, για να βρει το λόγο της ύπαρξής του και το νόημα της ζωής του* (Β. Φίλιας) .

 

Επιπλέον αν παρατηρήσετε τα Συντάγματα και τους Νόμους των Κρατών θα διαπιστώσετε ότι όλα πηγάζουν από το *περί Δικαίου Αίσθημα των μικρών παιδιών* .

 

Μεταφορά της δικαιοσύνης των παιδιών στους μεγάλους .

 

Το Κράτος ως Ιδιωτική εταιρία αντλεί πόρους από την οποιαδήποτε δράση των σκλάβων της , λ.χ. από μια αντιδικία μεταξύ των πολιτών του αντλεί έσοδα διότι τροφοδοτεί με χρήμα όλους τους φορείς του . Αστυνομία , δικηγόρους , δικαστές , πραγματογνώμονες ιατροί , μηχανικοί , τοπογράφοι κ.α. όπου στο τέλος τις δικαστικής πορείας δεν τηρούνται συνήθως οι αποφάσεις της δικαιοσύνης .

 

Τα κράτη εκμεταλλευόμενα το ανικανοποίητο αίσθημα των ανθρώπων για επιβολή και την ακόρεστη επιθυμία για απόκτηση περιουσίας κερδίζει από τις διαμάχες μεταξύ των πολιτών του , αφήνοντας εσκεμμένα ασάφεια και παράθυρα στους Νόμους και ουσιαστικά αφήνοντας στο απυρόβλητο τις πολυεθνικές εταιρίες . Εκμεταλλεύεται από την δίψα των πολιτών για αγορά των αγαθών εφόσον μέσω αυτής της κατανάλωσης κερδίζει έσοδα από τον Φόρο Π. Α. 

 

Ο σύγχρονος άνθρωπος Δεσμώτης των θρησκειών και της κατανάλωσης που επιβάλλουν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις με τις κυβερνήσεις τους έρχεται να λάβει μέρος ως αριθμός στην παγκοσμιοποίηση .

 

Γιατί όμως γίνεται αυτό;

 

Σε τι θα ωφελήσει η σώρευση πλούτου από τις Κυβερνήσεις των Κρατών. Η θεωρία που εκτιμώ ότι υφίστανται, είναι ότι τα Κράτη αποδίδουν από τους *σκλάβους* πολίτες μέρος των φόρων που εισπράττουν, σε μια παγκόσμια *Τράπεζα* που σκοπό έχει την έρευνα και τις ανακαλύψεις έξω από την γη (Μήπως είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ή άλλη;).

 

Δεν είναι απορίας άξιο που βρίσκει και δανείζει τεράστια ποσά στα Κράτη..... Μήπως για να συνεχίζει να τα κρατά υπόδουλα νοητικά , με τους Λαούς του Κόσμου να ψυχορραγούν, δίνοντας ταυτόχρονα μέσω αυτού του δανεισμού και του Υπερχρέους των Κρατών, τα επιχειρήματα στους κυβερνώντες για δυσκολία, οικονομική δυσπραγία και όλα τα συναφή για όλο και περισσότερη εκμετάλλευση;

 

Πως γίνεται άραγε ένας οργανισμός να σωρεύει πλούτο σύμφωνα με το σχήμα της Πυραμίδος :

 

Ας δούμε πως λειτουργεί σε ένα θρησκευτικό Μοντέλο .

Οι πιστοί ρίχνουν τον οβολό τους στον Ναό . Οι επίτροποι αποδίδουν στον ιερέα το ποσό , ο ιερέας διαχειρίζεται ένα μικρό μέρος για τα έξοδα του Ναού και το μεγαλύτερο μέρος το δίδει στο αμέσως επόμενο θρησκευτικό κλιμάκιο που τυγχάνει εδώ να είναι η μητρόπολη . Ο μητροπολίτης κρατά ένα μέρος από το συγκεκριμένο Ναό και από όλους τους Ναούς που ανήκουν στην δικαιοδοσία του ενώ το μεγαλύτερο μέρος το αποδίδει στο αμέσως επόμενο κλιμάκιο που είναι το Πατριαρχείο . Τέλος το Πατριαρχείο μαζί με τα Λοιπά Πατριαρχεία της Υφηλίου αφού κρατήσουν μέρος των ποσών αποδίδουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο που φέρει και την Πνευματική Ευθύνη των αμνών (διότι χρησιμοποιούνται ως τροφοδότες μαλλιού, κρέατος, γάλακτος κ.α δηλαδή πλούτου δια μέσω της υποτιθέμενης σωτηρίας ψυχής).

 

Ακριβώς το ίδιο μοντέλο χρησιμοποιείται τώρα από τους Κυβερνώντες, ηγέτες του Πλανήτη. Αν στην θέση των αμνών θέσουμε τον όχλο και το πάθος τους για κατανάλωση , στην θέση των ιερέων , μητροπολιτών και Πατριαρχών τους άρχοντες τους Κυβερνήτες και τους ηγέτες της Γης στη θέση του μαλλιού, κρέατος και γάλακτος την διαφορετικότητα του πλούτου που σωρεύουν τα κράτη τότε μένουν οι Τεράστιες Παγκόσμιες Τράπεζες που υπάρχουν . Αυτές  διοικούνται από τους άγνωστους σε εμάς ισχυρούς ανθρώπους ή οικογένειες και σκοπός τους είναι να υπηρετούν φιλόδοξα προγράμματα ερευνητικά ή μη . Αυτό το μοντέλο εκμετάλλευσης της ανθρωπότητας και της ανθρώπινης σκέψης καλώ Θεωρία Δουλείας - Πυραμίδας  διότι ομοιάζει με το πρότυπο της Αρχαίας Αιγύπτου .    

       

Συνεπώς η παγκοσμιοποίηση έχει ως κοινό παρανομαστή την κατανάλωση  και πηλίκο την εκμετάλλευση Λαών για φιλόδοξα προγράμματα .  

 

Ο πλανήτης χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ την πνευματική ισχύ της , που θα αχρηστέψει την άλογη εκμετάλλευση του πλανήτη και την εξαφάνιση των συνθηκών για την ύπαρξη των ανθρώπων από τις ακόρεστες πολυεθνικές .

 

Διότι μόλις καταστραφεί ο πλανήτης από τους ανικανοποίητους Πιθανανού αυτοί θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από αυτόν τον πλανήτη για κάποιον άλλον αφήνοντας τους υπόλοιπους πίσω .

 

                                              

 

Το πνεύμα πρέπει να επαναστατήσει κατά των αδίκων και εκμεταλλευτών της γης .

 

Πρέπει οι πολυεθνικές κρατικές ή μη , να προστατέψουν με δικά τους έξοδα τον πλανήτη , όπως τόσα χρόνια κερδοσκοπούσαν εις βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος .

 

Πρέπει ως σύγχρονοι άνθρωποι αν πραγματικά θέλουμε να αφήσουμε κάτι στις επόμενες γενεές να προστατέψουμε τον πλανήτη να διαφυλάξει τις ζωτικές προϋποθέσεις διατήρησης της ανθρώπινης και των λοιπών υπάρξεων .

 

Ο δρόμος είναι ένας .

 

Διαμαρτυρία και προσπάθεια αφύπνισης όλων των πνευματικών δυνάμεων του κόσμου καθώς και η πλήρης ανεξαρτησία του σύγχρονου ανθρώπου .

 

Η Ανεξαρτησία η συναισθηματική η ηθική και η ενεργειακή θα εμβολιάσει τον άνθρωπο από την λαίλαπα του καταναλωτισμού . 

 

Συλλογή υπογραφών όλων των πολιτών του πλανήτη και υποχρεωτική στροφή με την πειθώ των Διοικητικών Συμβουλίων των ρυπογόνων εταιριών κρατικών ή μη σε οικολογικές μεθόδους προστασίας του περιβάλλοντος με δικά τους έξοδα . 

 

Οι κυβερνήτες των Κρατών της Γης με νομοθετικά διατάγματα πρέπει να υποχρεώσουν τις εταιρίες με ιδία έξοδα να στρέψουν την έρευνα σε ασφαλείς μεθόδους παραγωγής ενέργειας (φιλικές στο περιβάλλον) . 

 

Διότι το να αντιδρούμε στην καταστροφή μας χωρίς να βιοπραγούμε είναι δύσκολο όπως δύσκολη ήταν και η πρώτη προσσελήνωση του ανθρώπου αλλά ο άνθρωπος το έπραξε όταν το θέλησε....

 

Δεν μπορούν άλλο οι εταιρίες να μας εξαπατούν ως πολίτες αυτού του πλανήτη να καταστρέφουν και να έρχονται έπειτα ως σωτήρες μέσω των φαρμακοβιομηχανιών να μας θεραπεύουν με τους υποτιθέμενους κλώνους και τα νέας τεχνολογίας φάρμακα .

 

Είναι σαν να μας πετάνε σε απύθμενο πηγάδι και έπειτα να μας λένε ότι θα μας πουλήσουμε σαμπρέλα για να σωθούμε από την πτώση . 

 

Πλανόμαστε άνθρωποι ότι με την κατανάλωση και την αποκωδικοποίηση του  DNA  θα σωθούμε από την αυτοκαταστροφή που προκαλεί η εξαφάνιση των φυσικών πόρων της γης και ότι με το χρήμα θα εξιλεωθούμε για αυτό .

 

Η ζωή των ανθρώπων είναι ταραγμένη θάλασσα με εμπειρίες που μορφώνουν την ψυχή του (ζώσα ενέργεια) .

 

Το μόνο σωσίβιο για την πορεία μας είναι η ετοιμότητα  του πνεύματος μας (πνευματική ζωή) και το συναίσθημα μας .

 

Όσο όμως υπάρχει το συμφέρον για την έλλειψη αρετής από τους εξουσιαστές στους σκλάβους τους , το μέλλον μας θα παραμένει δυσοίωνο .

 

Θεέ συχώρα μας για αυτό που πράττουμε στους εαυτούς μας και στο Δημιούργημά σου . (Δείκτης) . 

 

*ΚΤΩΜΕΝΟΣ ΗΔΟΥ* Να ευχαριστιόμαστε με αυτά που αποκτάμε (να μην είμαστε άπληστοι ή να είμαστε αυτάρκεις) . (Δελφικό Παράγγελμα) .

 

Υ.Γ.: Ο Πλανήτης που μας φιλοξενεί κατά κοινή Ομολογία των Ειδικών Επιστημόνων νοσεί, λόγω της άλογης εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων που κάνει ο άνθρωπος. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα απόρροια του Κακού φαινομένου του Θερμοκηπίου αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και απαιτούνται άμεσες λύσεις.

 

Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε το παρακάτω εξαιρετικό annimation (απαιτεί να τρέχει το Google Earth) που θα δείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

 

Επιπτώσεις Φαινόμενου του Κακού Θερμοκηπίου στην Αρκτική  

(Εαν δεν ανοίξει αυτόματα το αρχείο, μπορείτε να το σώσετε και στην συνέχεια να το ανοίξετε μέσα από το  Google Earth).

 

Μέσα από αυτό μπορούμε εύκολα να συνειδητοποιήσουμε πως το κλίμα κινείται ως ένα εκκρεμές από το ένα άκρο στο άλλο προσπαθώντας να ηρεμήσει......προκαλώντας Ντόμινο φυσικών φαινομένων (φαινόμενο Albedo, τυφώνες κ.α) σε όλα τα σημεία της Γης........

Τέλος οι τελευταίες επιστημονικές μετρήσεις έχουν αποδείξει ότι, πολύ πριν εμφανισθεί ο άνθρωπος η γη, αυτή είχε γνωρίσει παρόμοιες *αναταράξεις* στο κλίμα της. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μολύνει και να απομυζά τον ζωντανό αυτόν οργανισμό που λέγεται Γη.....!

 

>>Tι θέλουν οι....>>

 

>>...Άρτος και θεάματα...>>

 

>>Πως διοικούν οι ισχυροί τους ανίσχυρους>>

 

>>Περί Θρησκειών...ο Λόγος (ντοκιμαντέρ)>>

 

 

<<...η νόσος της Δημοκρατίας...<<

 

<<πίσω στην σελίδα περί χρήματος(2)<<

 

<<επιστροφή στην αρχική σελίδα περί χρήματος<<

 


© copyright 2006-2020   Ελληνικές Υπηρεσίες  Ιντερνετ Ô

Κύκλος Ψυχής

 

...τέρψη και θρέψη της ψυχής

 

Διαστάσεις του σύμπαντος

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ESHOPS

 Εμπορικό δίκτυο

Τουριστικό δίκτυο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αυτή η σελίδα χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 2.0 Γενικό