Μετρον Αριστον.gr

 
 
 
 

 

 Διαστάσεις Σύμπαντος

 

 

 

 

Επικοινωνία

Blog metron ariston.gr (Nέο)

 

 

Αξίωμα Διαφορετικότητας

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΘ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτος κόκκος Γνώσης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κύκλος Ψυχής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περί εξουσιών ο Λόγος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νόσος Δημακρατίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λαβύρινθος Ζώσας Ενέργειας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρετής έλλειψη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΙΝΕΙ , κάνε την ατυχία τύχη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΣΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

....Πίστευε και μη ερεύνα;.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άρτος και θεάματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙ ΡΩΜΗ ΜΗ ΚΑΥΧΩ....

 

 

 

 

Περί θρησκειών....ο Λόγος

<<πίσω στην αρχική σελίδα περί πίστης

 

Το παρακάτω αποτελεί αντιγραφή και αυστηρή μετάφραση ενός οπτικοακουστικού ντοκιμαντέρ από την Αμερική απαγορευμένο στην χώρα της ελευθερίας και  περιέχει διαλέξεις των: Chogyam Trungpa Rinpoche  (από την διάλεξή του στο Λος Άντζελες, (1983)), του Jordan Maxwell από *The Inner World of the Occult*, του George Carlin από *You are all Diseased* (1999).

 

To Μέρος 1ο αποτελείται από τους: Ires *The Naked Truth*, Bill Hicks στο *Revelations*, Jordan Maxwell στο *Τhe light of World*.

Πηγές: Ο Massey Gerald στο *Ancient Egypt Light of the World* και στο *Egyptian Book of the Dead and the Mysteries of America*, η Acharya S. στο *The Christ Conspiracy* και στο *Suns of God*, ο Churchward Albert στο *The Origin and Evolution of Religion*, ο Murdock D.M. στο *Who was Jesus?* , ο Allegro John στο *The Dead Sea Scrolls and the Christian Myth*, ο Maxwell Tice Snow στο *That Old Time Religion*, ο King James Version στο *The Holy Bible*, ο Leedom Tim C στο *The Book Your Church Doesn't Want You To Read*, ο Raine Thomas στο *The Age of Reason*, ο Remsburg John E. στο *The Christ: A Critical Review and Analysis of the Evidence of His Existence*, o Irvin Jan & Rutajit Andrew στο *Astrotheology and Shamanism*, o Doherty Earl στο *The Jesus Puzzle: Did Christianity Begin with a Mythical Christ?*, o Campbell Joseph στο *Creative Mythology The Masks of God*, o Doane T.W. στο *Bible Myths and Their Parallels in Other Religions*, special thanks to Acharya S (link truthbeknown.com) for her consultation.

 

To Μέρος 2ο

Πηγές video: o Griffin David Ray στο *911 The Myth and the Reality*, o Ruppert Michael στο *The Truth and Lies of 9-11*, o Avery Dylan στο *Loose Change 2nd Edition*, o Berger Michael στο *Improbable Collapse*, o Avatar LLC στο *911 Mysteries*, o Hilder Anthony J. στο *IIlurninazi 911*, o Mugford Duistin στο *September 11th Revisited*, o Hufschmid Eric *Painful Deceptions*, o Zwicker Barrie *911 The Great Conspiracy*, o Duffy John στο *911 Press For Truth*, o Jones Alex στο *Martial Law 9/11*, o Johes Alex στο *TerrorStorm*, o Hilder Anthony J. στο *The Greatest Lie Ever Sold*, o VonKleist Dave στο *911 In Plane Site*, o Humphrey George στο *911 The Great Illusion*, *Network* MGM (1976).

 

To Μέρος 3ο

Πηγές video: John F. Kennedy Speech στο *The President and the Press* 1961, o James Whale στο *Frankenstein* 1931, o Aaron Russo στο *America Freedom to Facism*, o Lyndon Larouche 2005 Webcast, o Jordan Maxwell στο *Matrix of Power*, MGM *Network*, o Aaron Russo Radio Interview with Alex Jones.

 

Πηγές: O Perloff James στο *The Shadows of Power*, o Marrs Jim στο *Rule by Secrecy*, o Dye Thomas R. *The Irony of Democracy*, o Greider William στο *Secrets of the Temple: How the Federal Reserve Runs the Country*, *F.D.R.: His Personal Letters*, o Allen Fredrich Lewis στο *Morgan The Great* / Life Magazine - 4/25/1949, o Simpsom Colin στο *The Lusitania*, o Pool James στο *Who Financed Hitler*, o Epperson Ralph A. στο *The Unseen Hand*, o Sutton Anthony C. στο *Wall Street and the Rise of Hitler* στο *The Federal Reserve Conspiracy* και στο *Wall Street and FDR*, o Allen Gary στο *The Rockefeller File* και στο *The Bankers, Conspiratorial Origins of the Federal Reserve*, o Lundberg Ferdinand στο *America' s Sixty Families*, o Mcfadden Louis στο *On the Federal Reserve* Congressional Record 1934, o Larson Martin στο *The Federal Reserve*, o Edward Mandell στο *The Intimate Papers Of Colonel House*, o Stinnett Robert στο *Day Of Deceit*, *Security and Prosperity Partnership Of North America* spp.gov, o JaiKaran Jacques S. στο *Debt Virus*, o Admin Reagan στο *Grace Commission Report* - 1984 -

 

End Voices / Video: o Tim Galloway από Winstar Lecture (1984), o Dr Albert Richard από Interview (1967), o Carl Sagan από Cosmos TV Series (1980), o David Icke από UK Lecture (1995), o Bill Hicks από Revelations (1993).

 

Το παρακάτω ντοκιμαντέρ δίδεται στην κρίση των αναγνωστών του ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ χωρίς σχολιασμό από τον Αντώνιο Περιπατητή και σκοπός του είναι η αναζήτηση της Αλήθειας μέσω του Χρόνου από την εξέλιξη των τεχνολογιών.

 

Σε καμία περίπτωση δεν δίδεται για να σκανδαλίσει το κοινό των Ελλήνων Πιστών Χριστιανών ούτε να τους οδηγήσει στην Αθεΐα, αλλά μόνον να τους προβληματίσει υπηρετώντας πάντα την ιστορική Αλήθεια....

 

Aπό έρευνα που ενέργησα σχετικά με την αλήθεια των στοιχείων που παρατίθενται στο  ντοκιμαντέρ πρόσεξα αναλήθειες σε αυτά τα στοιχεία και γεγονότα και ελλείψει επαρκών στοιχείων μπορούν να αμφισβητηθούν έντονα.

 

Τέλος οφείλω να σας πω, ότι διαπίστωσα την ύπαρξη ομοιοτήτων σε όλους τους *μεσσίες* του κόσμου όλων των θρησκειών.......ενώ σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την βασική ιδέα του , στο περί θρησκειών που λέει ότι:

 

Η δημιουργία τους, αφορά την χειραγώγηση της παντοδύναμης ανθρώπινης νόησης και την άλογη εκμετάλλευση αυτού του ανθρωπίνου δυναμικού από τους εξουσιαστές.

 

Όπως και να έχει αξίζει να δούμε μια διαφορετικά τεκμηριωμένη άποψη διότι αυτός που γνωρίζει δύσκολα πλανάται.

 

Ή είναι ανόητος αυτός που πιστεύει ότι δεν υπάρχει Θεός ή είναι θεός.......ενώ θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι και χωρίς τις θρησκείες, θα επιβιώναμε με την Νόησή μας στον ευλογημένο Πλανήτη Γη (Δείκτης).

 

Υ.Γ.: *Σχετικά με τους Θεούς δεν γνωρίζουμε ούτε για το αν υπάρχουν ούτε για το αν δεν υπάρχουν* . (Πρωταγόρας από Άβδηρα , 480 - 410 π.χ.).

 

Υ.Γ.2: *Εάν δεν υπήρχε ο Θεός θα έπρεπε να τον επινοήσουμε* και *Αγάπα την αλήθεια, μα έχε συγκατάβαση και στην πλάνη*. (Βολτέρος Γάλλος, φιλόσοφος).

 

Υ.Γ.3: *Αν δεν υπάρχει Θεός είναι όλα δυνατά*. (Ντοστογιέφσκι, διανοούμενος).

 

ΕΝΑΡΞΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ  

 

*Όσο συνεχίζουμε να ερευνούμε, όσα νομίζουμε πως κατανοούμε, από πού καταγόμαστε, τι νομίζουμε πως κάνουμε, τόσο ανακαλύπτουμε ότι μας λένε ψέματα. Μας λέει ψέματα κάθε οργανισμός που μας κάνει να πιστεύουμε πως η θρησκεία είναι το μοναδικό που δεν πρέπει να αμφισβητείται. Η θρησκεία σ’ αυτόν τον κόσμο είναι η βάση της βρωμιάς. Η θρησκεία σε αυτό τον κόσμο έχει δημιουργηθεί από τους ίδιους ανθρώπους που σας έδωσαν την κυβέρνησή σας. Την ελλιπή σας μόρφωση. Οι οποίοι έχουν στήσει το διεθνές τραπεζικό κάρτελ.

 

Γιατί οι ηγέτες μας δε δίνουν δεκάρα για εσάς ή την οικογένειά σας . Το μόνο που τους νοιάζει αυτό για το οποίο πάντα νοιαζόταν, είναι ο έλεγχος όλου του αναθεματισμένου κόσμου.

 

 

Μας έχουν παρασύρει μακριά από την αληθινή την Θεϊκή παρουσία του σύμπαντος που πολλοί αποκαλούν *Θεό*.

 

Δε ξέρω τι είναι *Θεός*, ξέρω όμως τι δεν είναι. Και επιτέλους είμαι προετοιμασμένος να κοιτάξω την πραγματική αλήθεια, οπουδήποτε μπορεί να με οδηγήσει, σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

 

Αν θέλετε αγνοήστε την , αν θέλετε πάρετε το ρίσκο. Και κάπου ανάμεσα στις γραμμές θα ανακαλύψετε πως μπλέκετε με την θεία δικαιοσύνη.

 

Όσο περισσότερο μορφώνεστε, όσο περισσότερο καταλαβαίνετε την προέλευση των γεγονότων, τόσο πιο εμφανή γίνονται όλα. Και βλέπετε όλα τα ψέματα γύρω σας. Πρέπει να γνωρίζετε την αλήθεια, να ψάχνετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας απελευθερώσει.

 

Πρέπει να τους είναι πολύ δύσκολο για αυτούς που έχουν την εξουσία ως αλήθεια να δεχτούν την αλήθεια ως εξουσία.  (G. Massey,  Αιγυπτιολόγος).  

 

Πρέπει να σας το πω παιδιά, πρέπει να σας πω την αλήθεια. Όταν λένε ανοησίες, τεράστιες χοντρές ανοησίες, πρέπει να σηκωθείς και να κοιτάς με δέος , τους πρωταθλητές των ψευδών υποσχέσεων και των υπερβολικών ισχυρισμών.

 

Την θρησκεία.

 

 

Σκεφτείτε το , η θρησκεία έχει πείσει τους ανθρώπους πως υπάρχει ένας αόρατος άνθρωπος , που ζει στον ουρανό, παρακολουθεί όσα κάνετε κάθε λεπτό κάθε μέρας.

 

 

Και αυτός ο αόρατος άνθρωπος έχει λίστα με δέκα πράγματα που δε θέλει να κάνετε.

 

 

Και αν κάνετε κάποιο από αυτά, έχει ένα ειδικό μέρος, γεμάτο φωτιά, καπνό, κάψιμο, βασανιστήρια, θυμό όπου σας στέλνει, να υποφέρετε, να καίγεστε, να πνίγεστε, να ουρλιάζετε, να κλαίτε. Παντοτινά μέχρι το τέλος του κόσμου.

 

 

Όμως σας αγαπάει…….

 

 

Σας αγαπάει και χρειάζεται χρήμα.

 

Πάντα χρειάζεται χρήμα. Είναι παντοδύναμος, τέλειος, σοφός, αλλά για κάποιο λόγο δε μπορεί να αντισταθεί στο χρήμα. Η θρησκεία έχει έσοδα δις δολάρια δε πληρώνει φόρους και πάντα θέλει κάτι παραπάνω. Τελικά μιλάμε για μια πραγματική ανόητη ιστοριούλα.

 

 

>>συνέχεια του ντοκιμαντέρ, Μέρος 1ο>>

 

>>Περί Δαιμόνων και Αγγέλων ...ο Λόγος>>

 

>>Γιατί 12;>>

 

   

 

 

<<επιστροφή στην αρχική σελίδα περί δυνατής πίστης(2)<<

 

<<επιστροφή στην αρχική σελίδα περί δυνατής πίστης<<

 


© copyright 2006-2019   Ελληνικές Υπηρεσίες  Ιντερνετ Ô

Κύκλος Ψυχής

 
Αμβλώσεις , ευθανασία και κύκλος ψυχής

 

Καθ΄εικόνα και ομοίωση....

Διαστάσεις του σύμπαντος

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ESHOPS

 Εμπορικό δίκτυο

Τουριστικό δίκτυο

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδανική Πανανθρώπινη Κοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο νέος και ο μεσήλικας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...γίνε καλός πολίτης...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μην αναβάλεις για αύριο....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

....πίστευευε και μη ερεύνα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...έλεγχε το θυμό σου...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...βάλε σε τάξη τη ζωή σου....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...γίνε δίκαιος...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...να είσαι πάνω από όλα άνθρωπος....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...βάζε μέτρο στην ζωή σου...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...πίστευε δυνατά αφού πρώτα μελέτησεις....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...μην έχεις κακία μέσα σου...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..να επιζητούμε ευτυχία στα ταπεινά...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..διαφύλαξε με σύνεση, την οικογένειά σου...

 


Αυτή η σελίδα χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 2.0 Γενικό